Να στείλετε μήνυμα
Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας > Μηχανή τυλίγματος χαρτιού τουαλέτας από χάλυβα με ανάγλυφο Διάμετρος κοπής ρυθμιζόμενο

Μηχανή τυλίγματος χαρτιού τουαλέτας από χάλυβα με ανάγλυφο Διάμετρος κοπής ρυθμιζόμενο

Λεπτομέρειες προϊόντων

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Material:
Steel
Cutting Diameter:
150-300mm(Adjustable)
Embossing Device:
Steel To Rubber
Control:
PLC
Main Power:
14-45kw (380V 50Hz 3phases)
Transport Package:
Wooden Pallet
Embossing:
Included
Product:
Toilet Paper Wrapping Machine
Material:
Steel
Cutting Diameter:
150-300mm(Adjustable)
Embossing Device:
Steel To Rubber
Control:
PLC
Main Power:
14-45kw (380V 50Hz 3phases)
Transport Package:
Wooden Pallet
Embossing:
Included
Product:
Toilet Paper Wrapping Machine
Μηχανή τυλίγματος χαρτιού τουαλέτας από χάλυβα με ανάγλυφο Διάμετρος κοπής ρυθμιζόμενο

Περιγραφή του προϊόντος:


Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας
  • Συσκευή ανάγλυψης: από χάλυβα σε καουτσούκ
  • Μεταλλικός κυλίνδρος: προαιρετικό
  • Βάρος: 10 τόνοι
  • Πακέτο μεταφοράς: ξύλινη παλέτα
  • Διάμετρος κοπής: 150-300 mm ((προσαρμόσιμο)
  • Κλειδιά λέξεων: Εξοπλισμός κατασκευής ιστών μπάνιου, Εγκατάσταση κατασκευής ιστών τουαλέτας, Εγκατάσταση κατασκευής ιστών τουαλέτας

Τεχνικές παραμέτρους:

Εξοπλισμός κατασκευής ιστών μπάνιου
Πρωτοϋλικά Τύπος ξύλου, απόβλητα χαρτιού
Μεταλλικό ρόλο Προαιρετικό
Πακέτο μεταφοράς Δαχτυλίδια
Βάρος 10 τόνους
Κεντρική ισχύς 14-45kw (380V 50Hz 3 φάσεις)
Έλεγχος ΠΛΚ
Υλικό Χάλυβας
Ρυθμίσεις παραμέτρων Εικόνα αφής
Πίεση αέρα 0.8Mpa
Συσκευή ανάγλυψης Από χάλυβα σε καουτσούκ
Εγκατάσταση κατασκευής υφασμάτων τουαλέτας

Εφαρμογές:

Η γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας είναι μια εξαιρετικά ευπροσάρμοστη μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, καθιστώντας την ένα απαραίτητο εργαλείο για οποιαδήποτε εγκατάσταση παραγωγής υφασμάτων τουαλέτας.Το χαρακτηριστικό ανάγλυφη που περιλαμβάνεται σε αυτό το μηχάνημα εξασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν έχει τη σωστή υφή και μαλακότητα, καθιστώντας το εξαιρετικά κατάλληλο για χρήση σε σπίτια, γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα παρόμοια μέρη.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτής της μηχανής είναι υψηλής ποιότητας, με το χάλυβα να είναι το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για τη δομή της μηχανής.ανθεκτικόΟι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του χαρτιού τουαλέτας περιλαμβάνουν χαρτοπολτό ξύλου και απορρίμματα χαρτιού,το οποίο το καθιστά ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν που είναι πολύ περιζήτητο στον σημερινό κόσμο..

Η μηχανή περιτύλιξης χαρτιού τουαλέτας είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε διαφορετικές απαιτήσεις παραγωγής.τυποποιημένοι κυλίνδροιΑυτό το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων τουαλετών, των ξενοδοχείων και των σπιτιών.

Το μηχάνημα απαιτεί πίεση αέρα 0,8 MPa, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο.καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα τουςΤο μηχάνημα είναι επίσης εύκολο στη λειτουργία, με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει στους χειριστές να ελέγχουν εύκολα τη διαδικασία παραγωγής.

Η γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για οποιαδήποτε εγκατάσταση παραγωγής υφασμάτων τουαλέτας.καθιστώντας την μια εξαιρετική επένδυση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας χαρτιού τουαλέταςΕίτε ψάχνετε να παράγετε μεγάλους ή μικρούς ρόλους, αυτό το μηχάνημα σας καλύπτει.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν της γραμμής παραγωγής χαρτιού τουαλέτας συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τη διασφάλιση ομαλής λειτουργίας και μέγιστης αποτελεσματικότητας.Η ομάδα μας από έμπειρους τεχνικούς είναι διαθέσιμη για να παρέχει εγκατάσταση, κατάρτιση και υπηρεσίες συντήρησης για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία της παραγωγής σας.

Προσφέρουμε επίσης εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες αντιμετώπισης προβλημάτων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.παρέχουμε ανταλλακτικά και αναβαθμίσεις για να κρατάτε την γραμμή παραγωγής σας ενημερωμένη και να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη και υπηρεσίες στους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους παραγωγής τους.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Η γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας έρχεται συσκευασμένη σε ανθεκτικό ξύλινο κιβώτιο για να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά και παράδοση του προϊόντος.

Ναυτιλία:

Προσφέρουμε παγκόσμια αποστολή για την γραμμή παραγωγής χαρτιού τουαλέτας.Η ομάδα μας θα επεξεργαστεί και θα στείλει το προϊόν μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό.


Γενικά ερωτήματα:

Α: Η μέγιστη ταχύτητα παραγωγής της γραμμής παραγωγής χαρτιού υγείας είναι 200 μέτρα ανά λεπτό.

2Ε: Ποιο είναι το πλάτος του χαρτιού τουαλέτας που μπορεί να παραχθεί από τη γραμμή παραγωγής;

Α: Η γραμμή παραγωγής μπορεί να παράγει χαρτί υγείας με πλάτος 100-2100mm.

3Ε: Η γραμμή παραγωγής διαθέτει αυτόματο σύστημα φόρτωσης πυρήνα;

Α: Ναι, η γραμμή παραγωγής είναι εξοπλισμένη με αυτόματο σύστημα φόρτωσης πυρήνων, το οποίο μπορεί να φορτώνει αυτόματα πυρήνες χαρτιού, μειώνοντας το κόστος εργασίας και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα.

4Ε: Πόσα πρότυπα ανάγλυψης μπορεί να υποστηρίξει η γραμμή παραγωγής;

Α: Η γραμμή παραγωγής μπορεί να υποστηρίξει έως και 4 διαφορετικά πρότυπα ανάγλυψης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

5Ε: Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να συντηρηθεί η γραμμή παραγωγής;

Α: Ναι, η γραμμή παραγωγής είναι σχεδιασμένη με φιλική προς το χρήστη διεπαφή και εύκολο να κατανοηθεί εγχειρίδιο λειτουργίας, γεγονός που καθιστά εύκολη τη λειτουργία και τη συντήρηση.


Παρόμοια προϊόντα