Αρχική Σελίδα

Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd

καλής ποιότητας Γραμμή παραγωγής του προσώπου ιστού για τις πωλήσεις
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— τριαντάφυλλο

Είμαι Online Chat Now

Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd
外观 前台 生产车间 1 车间 3 车间

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : αρχικός
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

    ΑΡΧΙΚΌ ΟΜΠ FOSHAN. Ν EXP. Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ Co., ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Foshan που έχει μια πολύ μακροχρόνια ιστορία κατασκευής σε China.Foshan είναι μια από τη σημαντικότερη πόλη του μεγάλου Bay Area guangdong-Χογκ Κογκ-ΜΑΚΆΟ, είναι κύριο της μεταφοράς ευκολίας και υψηλός - βάση ποιοτικής κατασκευής.

    Έχουμε το εργοστάσιο κατασκευής μας, υψηλό - ποιότητα που παράγει το κέντρο. Η techincal ομάδα μας είναι περισσότερο από 15 έτη σε αυτήν την βιομηχανία. Όχι μόνο παρέχουμε τις μηχανές πελατών, αλλά και θα κάνουμε να προχωρήσουμε με τον πελάτη από κοινού.

    Παρέχουμε τις κατάλληλες μηχανές για τον πελάτη, βοηθάμε τον πελάτη για να κάνουμε την έρευνα σε αυτήν την αγορά. Υποστηρίζουμε τις καλές υπηρεσίες μεταπωλήσεων σε κάθε χώρα.

    Πωλούμε τον ιστό που μετατρέπει τις μηχανές, μηχανές συσκευασίας, τεράστιοι ρόλοι ιστού, που τελειώνουν - προϊόντα και υλικό συσκευασίας. Βέβαιοι περισσότερο από 15 έτη τεχνικών ομάδων μας και περισσότερο από 8 τεχνικής έτη εμπειρίας πωλήσεων μπορούμε να παρέχουμε το καλύτερο μετά από την υπηρεσία σε σας!

    Η εστίαση στα μίας χρήσης προϊόντα και τις μηχανές που κατασκευάζουν επαγγελματικά, γρηγορότερα μετά από την υπηρεσία είναι ο στόχος μας, παρέχει τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, σχεδιάζει το καλύτερο και κατάλληλο πρόγραμμα στους πελάτες είναι η αναπτυσσόμενη δύναμή μας!

    Θερμά καλωσορίστε τους φίλους και τους πελάτες μας για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ronald

Τηλ.:: +86 13928299440

Φαξ: 86-757-81803949

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)